Over Ons

Hoe is het begonnen?

Marco Roeleveld is opgegroeid in de autowereld, waarbij zijn vader tussen eind jaren ’60 en 1985 bij een grote Toyotadealer in Zuid Holland gewerkt heeft, wat zo zijn sporen achtergelaten heeft.

In dit tijd begon de autoliefde sterk te groeien en natuurlijk ontstond een geweldige hobby! Op 17 jarige leeftijd kwam de eerste auto al (Toyota Starlet 1984, begin 1989), waarbij tijdens de MEAO-CE opleiding de stage bij dezelfde Toyotadealer gedaan werd in 1990 en tussen 1991 en 1993 werd er een opleiding tot automotive ondernemer in gang gezet met alle theoretische en technische items bij het IVA Driebergen, Instuut Voor Autobranche & management.

Dit werd afgesloten op A niveau met het befaamde speldje, maar belangrijker is dat een vracht aan kennis en ervaring opgedaan is in het autowereldje. Met name tijdens de opleiding bij een Toyota (Voorburg) en Mazdadealer (Maasdijk) en tijdens de AutoRAI 1993 bij Louwman & Parqui Toyota op de stand.

Daarna volgden natuurlijk diverse werkgevers om het vak verder te ontwikkelen. Tussen 1993 en 2002 heb ik de verkoop gerund (en verkoopadministratie o.a.)  bij de merken Mitsubishi en Subaru en daarna bij een kleine leasemaatschappij gewerkt als Schade Coördinator tot medio 2008.

Vanaf medio 2005 was ik al part time zelfstandige met MARO Taxaties (BPM taxaties, WEV fiscale taxaties en verzekeringstaxaties) wat nog altijd de belangrijkste werkplek is, echter door de veranderende marktomstandigheden door het wegvallen van 90% van de MRB vrije youngtimers en het sterk afgenomen segment van de Custom Cars, zijn we in 2012 na de verhuizing, waarbij we een prachtige bedrijfsruimte ter beschikking kregen, begonnen met de verkoop van New Old Stock onderdelen voor ondermeer klassiekers en youngtimers.

Dit is samen met de regelmatige verkoop van kwaliteits auto’s in 2014 ondergebracht in een nieuw bedrijf, MARO Auto’s.

Comments are closed.