Algemene Info

MARO Auto’s is opgericht in 2014 als zusterbedrijf van MARO Automotive Diensten (MARO Taxaties).
MARO Auto’s is als zusterbedrijf van MARO Automotive Diensten/MARO Taxaties (sinds 2005) enkele jaren onder de paraplu van de bestaande onderneming actief met de aankoop van grotere partijen youngtimer en klassieker auto onderdelen en, na selectie, de stuksverkoop hiervan.

Sinds medio 2014 is daar ook nog de inkoop en verkoop van kwalitatief goede gebruikte auto’s bij gekomen, alsmede bemiddeling bij verkoop of het in consignatie nemen van uw auto.

We nemen onze activiteiten zeer serieus! We kopen alleen een auto die we zelf graag willen hebben, die willen klanten vaak ook hebben en met een hoge kwaliteitsstandaard zit het met de kwaliteit ook goed dan! We zoeken echte auto’s tegen eerlijke en scherpe prijzen.

Of dat nu in Nederland is of over de grens, wij vinden de perfecte auto voor een zeer aantrekkelijke prijs! Bent u op zoek naar een bepaalde auto, neem gerust contact met ons op, wij kunnen dan in ons netwerk in binnen- en buitenland op zoek gaan en kunnen we uw ideale auto vinden.

Omdat we geen hoge overheadkosten qua personeel en huisvesting (dure showroom!) hebben, kunnen we de kosten beperken en ook leuke prijzen hanteren!

We verkopen onze auto’s direct aan de eindgebruiker of aan collega autobedrijven/merkdealers in verkoopklare conditie!
Betaling van afgeleverde auto’s geschied bij voorkeur via internetbankieren (dit kan bij ons op kantoor) vóór de tenaamstelling/aflevering! Welke bank(en) geschikt zijn voor een directe overschrijving gaan in overleg.

Privacy:

Wij hechten grote waarde aan Uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een taxatierapport op laat stellen of een aankoop doet, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die u aan ons verstrekt en welke nodig zijn op zowel het taxatierapport, BPM formulieren alsmede een koopovereenkomst of factuur.
  • Emailadres en telefoonnummer: Uw emailadres en telefoonnummer gebruiken wij om met u te kunnen communiceren. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Bevoegde medewerkers van MARO Taxaties alsmede MARO Auto’s zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens.

Comments are closed.