Openingstijden

MARO Auto’s is (vrijwel) uitsluitend geopend op afspraak via 06-22374655 (of op gangbare werkdagen via de e-mail).

Wel proberen we enkele dagen in de week (vrijwel) de hele dag aanwezig te zijn en het streven is om dit minimaal op vrijdag en zaterdag te doen tussen 10:00 en 20:00 uur.

Met name in het zomertijdseizoen is het mogelijk dat we die dagen niet of niet volledig aanwezig kunnen zijn i.v.m. andere werkzaamheden. Een check op onze Facebookpagina  geeft al een eerste indruk of we de gehele dag geopend zijn of niet, in alle gevallen: we plannen graag een rustig moment voor u!

Derhalve graag altijd vantevoren even contact opnemen. Dan zorgen we dat de betreffende auto’s schoon en beschikbaar klaar staan!

In verband met regelmatig afspraken in het land of het ophalen van auto’s en andere werkzaamheden, zijn we niet altijd aanwezig.

Door het werken op afspraak kunnen we alle tijd voor u nemen en zorgen we er voor dat de betreffende auto(‘s) netjes schoon klaar staan om te bekijken (en eventueel gelijk mee te nemen na aankoop).

Op afspraak is het ook mogelijk om tijdens de avonduren of in het weekeinde auto’s te bekijken, mits dit in onze agenda in te passen is.

Comments are closed.